over IVP

Sinds haar oprichting in 1947 heeft IVP activiteiten en diensten ontwikkeld die de sector promoten en het goede imago van onze producten in de verf zetten.
Vandaag de dag is IVP de enige federatie die optreedt als spreekbuis van de fabrikanten en importeurs van verven, vernissen, drukinkten en verven voor de schone kunst en in die hoedanigheid de Belgische verfindustrie in de schoot van CEPE (European Council of the Paint, Printing Inks and Artists' Colours Industry) vertegenwoordigt.

Alle essentile aspecten van het ondernemingsleven worden door IVP aangepakt. De actuele beslommeringen inzake milieu, veiligheid, gezondheid, sociaal beleid, economie en onderzoek worden concreet vertaald in informatieverlening, raadgeving, publicaties, overleg.

De Sector is goed voor een 3500-tal arbeidsplaatsen in een 65-tal ondernemingen goed voor een omzet van €750.000.000

IVP is een vereniging zonder winstbejag. Het voorzitterschap van de Raad van Bestuur wordt waargenomen door een personaliteit uit de industrie; het dagelijks beheer wordt toevertrouwd aan de Directeur van de vereniging. Om zo efficiënt mogelijk in te spelen op de noden en beslommeringen van de industrie is IVP gestructureerd rond secties, commissies en werkgroepen. De secties zijn representatief voor de verschillende markten binnen de sector, de commissies zijn actief op gebieden die een impact hebben op het algemeen functioneren van de ondernemingen.

IVP steunt op een gemotiveerde staff, op het dynamisme van de secties en commissies en op haar relaties met andere beroepsverenigingen. Hierin staat de cluster gedachte centraal.


 


 
Hierbij accepteer ik de privacy voorwaarden.
WorldSkills Belgium

SOS
IVP
Bld Reyerslaan 80
B – 1030 Brussels
Tel : +32-2-416 21 70
Fax:+32-2-416 21 79
  | Sitemap   Contact   Privacyverklaring   General Assembly 12/03/2020   © 2018 IVP Coatings - Powered by The eFORUM FACTORY