Research

De drukinkten zijn ook hoogtechnologische producten. Ze moeten zich aanpassen aan veelsoortige dragers, aan moderne druktechnieken die aan bepaalde eisen inzake kwaliteit, duurzaamheid (publiciteitsborden) en snelle droging (dagbladen) beantwoorden.
 
Al deze prestaties worden verkregen met een product waarvan de dikte nauwelijks 1/1000ste van een millimeter overschrijdt. Vandaar dat het gemakkelijk te begrijpen is dat O&O een primordiale plaats inneemt in deze sector teneinde de producten voortdurend aan te passen aan de evolutie van de dragers, de technieken en het drukmateriaal.
 
Milieubescherming is ook één van de onderzoeksmotoren in de drukinktsector. Dit kan verschillende vormen aannemen : de research kan zich richten op het besparen van energie door een snellere droging (UV-straling, ultrabeam), het gehalte aan oplosmiddelen te beperken, het ontwikkelen van plantaardige inkten uit plantaardige oliën.
 


 
Hierbij accepteer ik de privacy voorwaarden.
WorldSkills Belgium

SOS
IVP
Bld Reyerslaan 80
B – 1030 Brussels
Tel : +32-2-416 21 70
Fax:+32-2-416 21 79
  | Sitemap   Contact   Privacyverklaring   General Assembly 12/03/2020   © 2018 IVP Coatings - Powered by The eFORUM FACTORY