Missie

Alle essentiële aspecten van het ondernemingsleven worden door IVP aangepakt. De actuele beslommeringen inzake milieu, veiligheid, gezondheid, sociaal beleid, economie en onderzoek worden concreet vertaald in informatieverlening, raadgeving, publicaties, overleg.

De meest essentiële opdrachten van IVP :

 

  • Het beeld levend houden en versterken dat de producten van de verf- en drukinktindustrie bijdragen tot een duurzame ontwikkeling en tot de verfraaiing van de dagelijkse leefomgeving.
  • Zich toeleggen op alle vragen over vervoer, veiligheid, gezondheid en milieu en de leden sensibiliseren voor deze belangrijke problematiek.
  • Het beeld verspreiden van een hoog technologische sector, die steunend op research en innovatie, onophoudelijk de kwaliteit van zijn producten en industriële procédés verbetert om te voldoen aan de technische en milieuvereisten van de consument.
.

 

 

  • De leden ertoe aanzetten de principes van Coating Care® te onderschrijven en in praktijk te brengen.
  • Onze industrie vertegenwoordigen bij de administraties, de sociale partners en de andere beroepsorganisaties.
 

 
.'Kleuren om ons dagelijks leven op te fleuren' : Verf kan, tegen een geringe kostprijs en op een duurzame wijze, ons dagelijks leven opfleuren en onze wijk en woonomgeving gezelliger en warmer maken!

 

 


 
Hierbij accepteer ik de privacy voorwaarden.
WorldSkills Belgium

SOS
IVP
Bld Reyerslaan 80
B – 1030 Brussels
Tel : +32-2-416 21 70
Fax:+32-2-416 21 79
  | Sitemap   Contact   Privacyverklaring   General Assembly 12/03/2020   © 2018 IVP Coatings - Powered by The eFORUM FACTORY