Onderzoek en ontwikkeling

De Industrie van verven en drukinkten moet voortdurend investeren in onderzoek en ontwikkeling. Dit verduidelijkt waarom O&O in sommige gevallen tot 10 % van de productiekost van een product uitmaakt.

O&O is dus een essentiële activiteit om onze industrie in staat te stellen kwaliteitsproducten aan te bieden die aan de huidige maatschappelijke eisen inzake prestaties, kosten en milieu, beantwoorden.

De IVP-leden hebben hun eigen laboratoria met technisch onderlegd personeel. Zij kunnen ook rekenen op de research ter beschikking gesteld door hun leveranciers.

De O&O-inspanningen hebben meer en meer nood aan externe bevoegdheden beschikkend over moderne analyse- en controletechnieken met een groot prestatievermogen. Elke eis van de gebruiker of verbruiker betekent een technische uitdaging. Daarom is het goed eens na te gaan wat men over het algemeen verwacht van de producten van onze industrie.
 


 
Hierbij accepteer ik de privacy voorwaarden.
WorldSkills Belgium

SOS
IVP
Bld Reyerslaan 80
B – 1030 Brussels
Tel : +32-2-416 21 70
Fax:+32-2-416 21 79
  | Sitemap   Contact   Privacyverklaring   General Assembly 12/03/2020   © 2018 IVP Coatings - Powered by The eFORUM FACTORY